Heeft u vragen of interesse in onze diensten?

Facilitair advies

Onze adviesdienstverlening is erop gericht uw facilitaire organisatie af te stemmen op uw wensen. Niet met dikke rapporten maar met concrete aanbevelingen, waarmee u direct aan de slag kunt. Of het nu gaat om lopende contracten of processen. Het levert altijd directe en indirecte kostenbesparingen, verbeteringen of mogelijkheden voor innovaties op.

Inkoopanalyse

Aan de hand van gegevens uit de crediteurenadministratie (bedrag, leverancier, kostensoort, kostenplaats) levert de spendanalyse stuurinformatie door processen inzichtelijk te maken.
De spendanalyse wordt ook wel gebruikt als nulmeting om de besparingsmogelijkheden en inkoopdoelstellingen te definiëren.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Maatschappelijk verantwoord, duurzaam en groen ondernemen is een must in verantwoordelijke zin, maar ook commercieel van groot belang. Hoe kunt u uw facilitaire organisatie MVO-waardig maken? U ontvangt een helder overzicht van de mogelijkheden en krijgt praktische handvaten om direct mee aan te slag te gaan.

Het Nieuwe Werken

De mogelijkheden voor Het Nieuwe Werken zijn eindeloos dankzij de voortschrijdende techniek. Uw medewerkers kunnen altijd en overal beschikken over de juiste informatie. De 9 tot 5 cultuur is voorbij. Welke gevolgen heeft dat o.a. voor uw huisvesting en bijvoorbeeld de inrichting van uw documentmanagement processen? Wij informeren u graag.

Nieuwe dienstverleningsconcepten

Nieuwe of andere facilitaire dienstverleningsconcepten kunnen een uitkomst zijn voor uw bedrijf. Of het nu een clustering van diensten betreft, een afstoting of het inhuren van extra facilitaire capaciteit. Wij brengen het graag voor u in kaart.

Inrichten van regieorganisatie

In dit model managet u zelf de klantvraag en het facilitaire aanbod op strategisch en tactisch niveau. De operationele activiteiten zijn maximaal uitbesteed aan bij voorkeur een Multi service leverancier. Werkt u met meerdere kleine partijen, die los van elkaar opereren? FBN kan de regie overnemen en alles voor u regelen. U heeft geen zorgen om de coördinatie én u heeft te maken met slechts één contactpersoon (FBN).

Neem contact met ons op voor een afspraak

Ontvang de laatste nieuwsbrief en gratis adviezen!

U ontvangt onze nieuwsbrief maximaal 12 keer per jaar