Heeft u vragen of interesse in onze diensten?

Over ons

Wie zijn wij

Facilitair Bedrijf Nederland is een netwerkorganisatie die ondernemingen ondersteunt door middel van het aanbieden van facilitaire diensten in de breedste zin van het woord.
De organisatie is jong, maar er is jarenlange ervaring aanwezig, opgedaan in functies als business consultant, manager Hospitality, manager inkoop en facilities., interim manager etc.
Wij helpen u bij het optimaal inrichten van uw facilitaire diensten, van advies tot en met de uitvoering, indien gewenst zelfs inclusief het overnemen van medewerkers.

Onze doelstelling

Onze doelstelling is dat u zich volledig kunnen focussen op uw ‘core business’, uw kerncompetenties en erop kunt vertrouwen dat de facilitaire diensten samen met ons zijn ingericht zoals u dat wil. Met de hoogste prijs/kwaliteit verhouding voor een optimale ondersteuning van de core business en het rendement.
Wij streven op basis van partnerschap een duurzame samenwerking na voor zowel klant, leverancier als milieu.

Onze kernwaarden zijn:

  • Ondernemend
  • Verbindend
  • integer
  • Transparant
  • Betrouwbaar

Maatschappelijk verantwoord

Bij maatschappelijk verantwoord ondernemen neemt een bedrijf de verantwoordelijkheid voor de effecten van de bedrijfsactiviteiten op mens, milieu en bedrijfsvoering. Het bedrijf maakt bewuste keuzes om een balans te bereiken tussen People, Planet en Profit. Bedrijven kunnen zelfs nog een stapje verder gaan en zich richten op nieuwe marktkansen, groei en innovatie met winst voor mens, maatschappij en milieu. Nu en in de toekomst (bron: MVO Nederland).

Alle leveranciers van Facilitair Bedrijf Nederland worden beoordeeld op hun MVO bijdrage. Tevens wordt er een jaarlijkse innovatie verlangd. Dit wordt opgenomen in de leveringsovereenkomsten.

Neem contact met ons op voor een afspraak

Ontvang de laatste nieuwsbrief en gratis adviezen!

U ontvangt onze nieuwsbrief maximaal 12 keer per jaar