Heeft u vragen of interesse in onze diensten?

Werkwijze

Wij creëren waarde in de facilitaire keten door het optimaliseren van het management van de facilitaire diensten. Daarbij gaat het om het realiseren van structuur, samenhang en samenwerking tussen de klant, de verschillende diensten en de leveranciers. Hierdoor ontstaat een effectief en efficiënt ingericht proces.

Wij realiseren verbeteringen en innovaties door de toepassing van moderne technieken en methoden zowel op productniveau als in het proces.

En door het optimaliseren van het proces en het toepassen van de modernste technieken en methodes realiseren wij uiteraard kostenbesparingen zowel directe als indirect.

  1. Het begint met een grondige analyse van uw huidige facilitaire zaken, een soort nulmeting. Wij brengen uw wensen in kaart. Wilt u kostenbesparing, alleen onafhankelijk advies of diensten uitbesteden? Wij bekijken de mogelijkheden.
  2. U ontvangt een offerte en na akkoord stellen wij een plan van aanpak op. Zowel op proces als inhoudelijk, inclusief vaste evaluatiemomenten. U ontvangt een duidelijk rapport met afgebakende onderdelen en kostenplaatje.
  3. Afhankelijk van uw wensen organiseren wij uw facilitaire processen. Optimaal, professioneel en kostenbewust. Of het nu gaat om catering-, schoonmaak- of beveiligingsdiensten. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk van professionele, betrouwbare leveranciers met wie wij goede ervaringen hebben. De coördinatie van alle werkzaamheden ligt bij ons; u heeft slechts één aanspreekpunt. Bovendien bent u verzekerd van een optimale prijs/kwaliteitverhouding, want u profiteert mee van onze gezamenlijke inkoopafspraken.

Neem contact met ons op voor een afspraak

Ontvang de laatste nieuwsbrief en gratis adviezen!

U ontvangt onze nieuwsbrief maximaal 12 keer per jaar